RASKOŠ U STROGOM CENTRU BEOGRADA: Zgodna kćerka Zdravka Čolića otkrila kako izgleda vila u kojoj živi legendarni pjevač s porodicom

Čolina kćerka Una je aktivna na društvenim mrežama, a na Instagramu je prati više od 33.000 fanova.

  • Estrada

  • 24. Nov. 2021  24. Nov. 2021

  • 1

Legendarni sarajevski pjevač s beogradskom adresom Zdravko Čolić privatni život drži daleko od očiju javnosti, ali njegova kćerka Una putem Instagram profila otkriva gdje živi jedna od najvećih zvijezda Balkana.

Čolina kćerka Una je aktivna na društvenim mrežama, a na Instagramu je prati više od 33.000 fanova.

Čolić živi u beogradskom naselju Košutnjak sa kćerkom Unom, suprugom Aleksandrom i mlađom kćerkom Larom. Vila u kojoj stanuju okružena je zelenilom, ispred koje je veliko dvorište.

Una je na fotografijama pokazala unutrašnjost kuće, ali i bazen koji se nalazi u dvorištu njihovog doma, pa je većina njenih starijih fotografija upravo iz tog dijela porodične kuće.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...