SPEKTAKULARNA UTAKMICA JUSUFA NURKIĆA: Najbolji bh. košarkaš postigao 28 poena, uz 17 skokova, pogledajte kako se pokoškao s bivšim suigračem (VIDEO)

Naš najbolji košarkaš Jusuf Nurkić odigrao je najbolju utakmicu u novoj sezoni NBA lige.

  • Sport

  • 25. Nov. 2021  25. Nov. 2021

  • 0

Jusuf Nurkić je protiv Sacramento KIngsa ostvario novi double-double učinak. Postigao je 28 poena, uz 17 skokova, 5 astistencija i jednu ukradenu loptu.

Nurkićev Portland poražen je od Sacramento Kingsa rezultatom 125:121, a naš najbolji košarkaš bio je jedan od najboljih pojedinaca na parketu. 

 

Nurkić se za vrijeme utakmice pokoškao sa bivšim saigračem Moe Harklessom, ali su se na kraju meča srdačno i uz smijeh pozdravili.

(SB)

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...