ČOVIĆ U MOSTARU RAZGOVARAO S VÁRHELYIEM: "Izmjene Izbornog zakona su od presudnog značaja..." (FOTO)

Rad na reformama je prijeko neophodan, a izmjene Izbornog zakona do kraja 2021. od presudnog su značaja, kazao je Čović.

  • Vijesti

  • 25. Nov. 2021  25. Nov. 2021

  • 12

Dragan Čović, predsjednik HDZ-a BiH, sastao se danas u Mostaru s komesarom EU Oliverom Várhelyiem. Sastanku je prisustvovao i Johann Sattler, šef Delegacije Evropske unije u Bosni i Hercegovini.

Čović je na svom Twitteru otkrio da se na sastanku govorilo o EU putu Bosne i Hercegovine i trenutnoj političkoj situaciji.

“Rad na reformama je prijeko neophodan, a izmjene Izbornog zakona do kraja 2021. od presudnog su značaja. Stabilnost i napredak su neophodni”, kazao je Čović.

Podsjećamo, u srijedu je u Sarajevu održan sastanak Čovića, Bakira Izetbegovića i Milorada Dodika sa Sattlerom i Várhelyiem. Sastanak je trajao dva i pol sata, a akteri sastanka nisu željeli davati izjave.

(SB)

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 12

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...