DANAS POČELA SJEDNICA NSRS-a, A NASTAVIT ĆE SE U UTORAK: Evo šta su usvojili narodni poslanici

Tri zakona usvojena su po hitnom postupku.

  • Vijesti

  • 25. Nov. 2021  25. Nov. 2021

  • 0

Narodna skupština Republike Srpske usvojila je danas u prvom dijelu 19. redovne sjednice deset zakona.

"Tri zakona usvojena su po hitnom postupku: Zakon o dopunama Zakona o republičkoj upravi, Zakon o dopunama Zakona o zaštiti i spasavanju u vanrednim situacijama i Zakon o izmjenama i dopunama Zakona o koncesijama", kaže se u saopštenju NSRS.

Usvojeni su: Zakon o društvenom preduzetništvu Republike Srpske, Zakon o obrazovanju odraslih, Zakon o muzejskoj djelatnosti, Zakon o izmjeni Zakona o penzijskom i invalidskom osiguranju,  Zakon o dopuni Zakona o Fondu za razvoj i zapošljavanje Republike Srpske, Zakon o izmjenama i dopunama Zakona o Penzijskom rezervnom fondu Republike Srpske,  Zakon o izmjenama i dopunama Zakona o bezbjednosti saobraćaja na putevima Republike Srpske uz dva usvojena amandmana koja su postala sastavni dio zakona.  

Narodna skupština Republike Srpske 19. redovnu sjednicu nastavit će u utorak, 30. novembra u 10 časova.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...