PONOSNA LICA U GRADU NA VRBASU: Impresivan skup u Banjoj Luci povodom Dana državnosti BiH (FOTO)

U 18 sati na Banjalučkom velesajmu počela je svečana Akademija povodom Dana državnosti BiH, unatoč svim političkim pritiscima i zabranama.

  • Društvo

  • 25. Nov. 2021  25. Nov. 2021

  • 9

Akademiji prisustvuju brojni gosti i politički zvaničnici. Među njima čelni ljudi SDP-a Nermin Nikšić, Denis Bećirović, Saša Magazinović ..., predsjednik Kluba Bošnjaka u Vijeću naroda Republike Srpske Alija Tabaković, vijećnici u GV Mostara Arman Zalihić i Adela Gosto, akademik Slavo Kukić, predsjednik Foruma građana Tuzle Vehid Šehić i brojni drugi.

Organizator akademije Vojin Mijatović još ranije je pozvao sve građane BiH, sve članove i simpatizere SDP BiH, intelektualce, akademike, predstavnike političkih stranaka da dođu u četvrtak u Banja Luku.

“U četvrtak u Banjaluci pokazujemo snagu i Bosne i Hercegovine ali i SDP BiH. Bosna i Hercegovina, ni srpska, ni bošnjačka, ni hrvatska, ali i srpska i bošnjačka i hrvatska, zemlja svih nas! ZAVNOBIH”, rekao je Mijatović.

(Vijesti.ba)

Komentari - Ukupno 9

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...