DODIK OPET OSTAO KOD KUĆE: Željko Komšić i Šefik Džaferović otputovali u Podgoricu, susret s Lajčakom, Zaevom, Ramom...

Komšić i Džaferović će učestvovati na trećem panelu „Moć perspektive: Zašto je članstvo u EU i dalje važno na Zapadnom Balkanu“. 

  • Vijesti

  • 27. Nov. 2021  

  • 3

Predsjedavajući Predsjedništva Bosne i Hercegovine Željko Komšić i član Predsjedništva BiH Šefik Džaferović otputovali su danas u Podgoricu gdje će učestvovati u radu Balkanskog integracijskog foruma 2021.

Forum je posvećen temi: „Proširenje Evropske unije na Zapadni Balkan - Izlaz iz pat pozicije“.

Komšić i Džaferović će učestvovati na trećem panelu „Moć perspektive: Zašto je članstvo u EU i dalje važno na Zapadnom Balkanu“. 

Planirano je da, pored članova Predsjedništva BiH, na panelu govore i Milo Đukanović, predsjednik Crne Gore, Miroslav Lajčak, specijalni predstavnik EU za dijalog Srbije i Kosova i druga regionalna pitanja zapadnog Balkana, Edi Rama, premijer Albanije, te Zoran Zaev, premijer Republike Sjeverne Makedonije.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...