CRNADAK O UKLANJANJU TERASE DODIKOVOG KUMA: "To je rušenje simbola nepravde u RS..."

"Već skoro dvadeset godina jedna kasta, odrođena od naroda, radi šta joj se prohtije", kaže Crnadak

  • Politika

  • 27. Nov. 2021  27. Nov. 2021

  • 0

"I pored skepticizma mnogih, danas smo svjedočili rušenju Kajak terase. Sam čin rušenja ovog nelegalno sagrađenog objekta, simboličan je gest usmjeren protiv nepravde koja kroz ovu vlast i njim bliske ljude vlada Republikom Srpskom, gdje za neke zakon da važi, a za druge ne. Međutim, ne još zadugo, rekao je potpredsjednik PDP-a Igor Crnadak.

Crnadak kaže da je osnovni cilj PDP-a vladavina prava i jednake šanse za sve.

"Već skoro dvadeset godina jedna kasta, odrođena od naroda, radi šta joj se prohtije, ne podliježe zakonu i bogati se na račun ove države i naših građana. Umjesto prava vlada nepravda.

Ja sam iskreno uvjeren i znam da će od oktobra 2022. godine, smjenom SNSD-ove nenarodne vlasti, mnogi koji su trpili pod ovim režimom konačno dočekati pravdu, a svaki čovjek će imati jednake šanse da radi, stvara i gradi u svojoj zemlji, bez da mu treba partijska članska karta ili poznanstvo sa nekim moćnikom, kao što je sada slučaj. To je naš najbitniji cilj i trajat ćemo u njegovom ostvarenju, naveo je Crnadak.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...