NIJE ZA ONE SA SLABIM SRCEM: Dekoltei ljepotica koji su 2021. izazvali muk i preznojavanje

Godina koja se polako bliži kraju ostat će upamćena i po vatrenim dekolteima.

  • Žena

  • 27. Nov. 2021  27. Nov. 2021

  • 1

Godina koja se polako bliži kraju ostat će upamćena i po vatrenim dekolteima koje su poznate ljepotice s ponosom šetale crvenim tepihom.

Kendall Jenner

alt

Manekenka Kendall Jenner je ovog septembra za crveni tepih na svečanosti Met Gala odabrala srebrnu izazovnu haljinu sa efektnim dekolteom. Lijepa crnka je doslovno sijala u providnom izdanju optočenom svjetlucavim kamenčićima.

Roselyn Sánchez

alt

Portorikanska glumica je na dodjeli Grammy nagrada za južnoameričko podneblje mamila uzdahe u roze kreaciji s vrtoglavim dekolteom. Njena haljina s visokim strukom i srebrnim pojasom vezuje se oko vrata, dobrim dijelom otkrivajući bujno poprsje.

Alessandra Ambrosio

alt

Brazilska manekenka pokazala je vitku liniju na Vanity Fair svečanosti u plavoj toaleti sa šljokicama. Dekolte je bio u prvom planu, a Alessandra je uz ovu atraktivnu haljinu asimetričnog kroja uparila i minđuše u istoj nijansi.

Paris Hilton

alt

Za svečanu večeru u Hollywoodu Paris Hilton je izabrala pink toaletu brenda Givenchy. Pažnju je privukao ovaj model na bretele prije svega zbog dubokog dekoltea, koji je čuvena nasljednica ukrasila i srebrnom ogrlicom uz vrat.

Emily Ratajkowski

alt

Poznata manekenka voli da nosi uzane modele, te je tako za jednu zabavu izabrala korset model koji ide sasvim uz tijelo. Autfit u nude nijansi upotpunila je diskretnom šminkom, tanjom ogrlicom i visokom punđom.

Chrissy Teigen

alt

Američka manekenka privukla je veliku pažnju jednom prilikom u New Yorku kad se uvukla u malu crnu haljinu sa tankim bretelama i dekolteom do pupka. Ovaj model se izdvaja i po ogromnoj mašni oko struka, a u sve se odlično uklopila Chrissyna razbarušena kosa skupljena šnalicma na jednu stranu.

Maura Higgins

alt

Tv lice i model iz Irske na svečanosti Pride of Britain Awards oduševila je mnoge poluprovidnom haljinom sa šljokicama i dubokim dekolteom. Sa debelom ogrlicom u sličnom tonu, crvenim karminom i kratkom crnom kosom ona je dobila brojne komplimente za svoj izbor, piše Nova.rs.

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...