JEZIVO: Slijepi putnik preživio let sakriven u podvozju aviona, procurila snimka s aerodroma...

U videu koji kruži društvenim mrežama vidi se kako je slijepi putnik ošamućen, ali nema nikakvih povreda, a zaposlenici su ga pitali treba li vode.

  • Šareni svijet

  • 28. Nov. 2021  28. Nov. 2021

  • 0

Slijepi putnik koji se sakrio u podvožju aviona American Airlinesa preživio je let iz rodne Gvatemale do Miamija, gdje je predan imigracijskim službenicima i odvezen u bolnicu radi evaluacije, piše Guardian.

Američki carinici i agencija za zaštitu granica potvrdili su incident u zajedničkoj izjavi.

U videu koji kruži društvenim mrežama vidi se kako je slijepi putnik ošamućen, ali nema nikakvih povreda, a zaposlenici su ga pitali treba li vode.

"Američki carinici priveli su 26-godišnjaka koji je pokušao neprimjećen proputovati u pretincu za točkove na avionu koji je u subotu ujutro sletio iz Gvatemale", stoji u saopćenju.

"Osobu je evakuiralo medicinsko osoblje te je odvedena u bolnicu na pregled. Incident ostaje pod istragom".

American Airlines izdao je saopćenje u kojem se navodi da je njegov let 1182 iz Guatemala Cityja u Miami stigao nešto poslije 10 sati ujutro po lokalnom vremenu i da su ga "presreli organi za provođenje zakona zbog sigurnosnih problema".

Aviokompanija nije dala više pojedinosti, osim što je rekla da pomaže u istrazi. Let od Gvatemale do Miamija obično traje oko dva sata, piše Guardian.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...