KAMALA HARRIS NA METI KRITIKA: Razljutila i lijeve i desne zbog kupovine u Parizu... (FOTO)

Harris je novinarima rekla da je posuđe kupljeno uoči Dana zahvalnosti za njezinog supruga Douga Emhoffa, koga je nazvala i svojim kuhinjskim "šegrtom".

  • Žena

  • 29. Nov. 2021  29. Nov. 2021

  • 0

U petodnevnoj posjeti Parizu američki mediji raspisali su se o potezu potpredsjednice SAD-a. Naime, kupila je skuplje posuđe zbog čega su je mnogi nazvali rastrošnom, a neki su otišli toliko daleko te je uporedili s - Donaldom Trumpom.

Potpredsjednica SAD-a Kamala Harris izazvala je "internetsku oluju" i mnoge ostavila u šoku nakon što se saznalo kako je u diplomatskoj posjeti Francuskoj, u Parizu, kupila posuđe za kuhanje vrijedno 500 dolara. Taj je iznos potrošila u E. Dehillerin, trgovini opreme za kuhanje u francuskoj prijestolnici ranije ovog mjeseca, koja je smještena nedaleko kultnog muzeja Louvre.

image  

Kada su američki novinari saznali za to, pitali su je zašto je to učinila, a ona je samozatajno odgovorila kako je petodnevna posjeta Parizu bio odličan i produktivan izlet.

Također, Harris je novinarima rekla da je posuđe kupljeno uoči Dana zahvalnosti za njezinog supruga Douga Emhoffa, koga je nazvala i svojim kuhinjskim "šegrtom". Zbog ovog je poteza na meti kritika i Republikanaca i Demokrata, a mnogi su se složili kako ovo Kamali nije trebalo, pogotovo jer je stanje u SAD-u katastrofalno.

Gorivo i plin sve su skuplji, cijene gotovo svih namirnica dižu se u nebesa, a pandemija koronavirusa ne pomaže budući da ekonomija svakodnevno slabi.

"Dok se brojni Amerikanci uoči praznika suočavaju s rastom cijena, Kamala kupuje skupo posuđe", napisao je korisnik Twittera. U komentarima je uspoređuju i s rastrošnom obitelji Trump, što neki smatraju da je ipak pregruba usporedba",   navodi Gloria.hr.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...