BURNO U BANJOJ LUCI: Nastavak sjednica Narodne skupštine Republike Srpske, na dnevnom redu...

Opozicija s nestrpljenjem očekuje razmatranje konsolidovanog izvještaja o izvršenju Budžeta Republike Srpske za prvih šest mjeseci ove godine

  • Vijesti

  • 30. Nov. 2021  30. Nov. 2021

  • 0

Sjednica Narodne skupštine Republike Srpske bit će nastavljena danas u Banjoj Luci razmatranjem Prijedloga zakona o izmjenama i dopunama zakona o ribarstvu.

Na dnevnom redu je i Nacrt zakona o kulturnim dobrima, kao i Nacrt zakona o međubankarskim naknadama kod platnih transakcija na osnovu platnih kartica.

Narodni poslanici će razmatrati i konsolidovani izvještaj o izvršenju Budžeta Republike Srpske za prvih šest mjeseci ove godine.

Nastavak zasjedanja zakazan je u 10 sati.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...