APSOLUTNI HIT NA INTERNETU: Maestralni Zoran Kesić otkrio na koji način bi Vučić mogao pobijediti u "Slagalici"

Kesić je zatim u svom stilu komentirao i Vučićevu izjavu da već „devet mjeseci nije gostovao u večernjem terminu RTS-a“.

  • Šareni svijet

  • 01. Dec. 2021  01. Dec. 2021

  • 0

Zoran Kesić se u najnovijoj epizodi autorske emisije "24 minuta sa..." pozabavio i predsjednikom Srbije Aleksandrom Vučićem, kao i najaktuelnijom temom prethodnih dana - početkom izgradnje metroa.

Ono što je vjerovatno najfascinantnije kada je izgradnja metroa u pitanju – jeste što je Vučić preskočio svečani početak izgradnje metroa ili kako ga Vesić naziva „istorijski događaj“, već je istog dana nešto sasvim drugo otvarao u Novom Sadu.

„Kakav je ovo istorijski događaj. Nema simbolične prve lopate, ništa nije spušteno u rupu, što obično rade, pa čak ni Dodik nije došao. I ono najvažnije nigde predsednika Srbije, tako da je i pitanje da li je ovo uopšte istorijski događaj kad nema istorijske ličnosti. Očigledno je neko greškom najavio dva otvaranja u isto vreme, tako da je gospodin Vučić umesto da otvara na Makišu, otvarao nešto drugo u Novom Sadu. Metro ne bi ni pomenuo da ga novinari ‘nisu čačnuli“, rekao je Kesić.

Kesić je zatim u svom stilu, komentirao i Vučićevu izjavu da već „devet mjeseci nije gostovao u večernjem terminu RTS-a“.

„Ako lažem tu me seci na RTS-u nisam bio devet meseci. Dobro, bio je pre sedam meseci, ali to se ne računa u večernje gostovanje – jer leto je, smrkava se kasno. I bio je pre osam meseci, ali i to ne računamo jer ako ovu našu emisiju gledate na  Youtubeu to gostovanje je bilo pre godinu i po. A i vi sa RTS-a, pa pozovite bre čoveka. Je l' svako veče mora da ima ona Slagalica, pa čak iako mora – pozovite ga u Slagalicu! Na poziciji plavog takmičara Vučić, na poziciji crvenog – niko“, rekao je Kesić.

Kompletnu emisiju možete pogledati OVDJE.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...