BARCELONA NA PRAGU SENZACIONALNIH TRANSFERA: Xavi želi dvije zvijezde engleskog velikana, spremni su platiti 100 miliona eura...

Navodno su klubovi već ostvarili kontakt oko njihovog transfera prije dva mjeseca, a ovih dana su se pregovorili nastavili.

  • Sport

  • 01. Dec. 2021  01. Dec. 2021

  • 0

Od kada je Xavi Hernandez došao na klupu Barcelone španjolski i drugi sportski mediji govore o pojačanjima za katalonski klub. Iako u zimskom prijelaznom roku klubovi obično ne dovode velika pojačanja, izgled kako bi ove godine na Camp Nou to moglo biti drukčije.

Naime, španski portal Diario Sport donosi kako je Barcelona odlučila ove zime osnažiti ekipu, a na radaru su joj dva igrača Chelseaja - Timo Werner i Hakim Ziyech.

Navodno su klubovi već ostvarili kontakt oko njihovog transfera prije dva mjeseca, a ovih dana su se pregovorili nastavili. Werner je u Chelsea došao iz Leipziga za 53 miliona eura, a Ziyech je Ajaxu plaćen 40 miliona. Niti jedan se nije pokazao velikim pojačanjem za klub sa Stamford Bridgea, a u Barceloni ih vide kao igrače koji će se dobro uklopiti u aktuelnu ekipu.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...