HADŽIKADIĆ O IZMJENI IZBORNOG ZAKONA: "Bakir Izetbegović ne predstavlja mene, niti moje stavove"

"Predstavnici Međunarodne zajednice su ponovo u Bosni i Hercegovini. I ponovo razgovaraju sa istim ljudima", rekao je Hadžikadić.

  • Mini market

  • 01. Dec. 2021  01. Dec. 2021

  • 2

Mirsad Hadžikadić, predsjednik Platforme za progres, oglasio se na svom Facebook profilu povodom aktuelne priče oko izmjena Izbornog zakona BiH.

Hadžikadić se pita da li je međunarodnoj zajednici uopšte stalo do građana ove države, jer oni ponovo razgovaraju sa istim ljudima.

- Predstavnici Međunarodne zajednice su ponovo u Bosni i Hercegovini. I ponovo razgovaraju sa istim ljudima, rekao je Hadžikadić.

Dodaje da su o tim stvarima već govorili ranije, a pisali su i saopćenja.

- Već smo o tome govorili i izdavali saopćenja povodom izbora u Mostaru, kao i povodom inicijative da se izmijeni Izborni zakon po potrebi HDZ-a, a uz saglasnost SDA, kazao je on.

Poručio je da lider SDA, Bakir Izetbegović, ne predstavlja ni njega ni njegove stavove, niti ima pravo da govori u njegovo ime.

- To pravo jedino imaju legitimno izabrane institucije države Bosne i Hercegovine. Bakir NE. Institucije DA, zaključio je Hadžikadić.

Da li je Međunarodnoj zajednici uopšte stalo do građana Bosne i Hercegovine? Predstavnici Međunarodne zajednice su...

Objavljuje Mirsad HadžikadićSrijeda, 1. prosinca 2021.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...