TEGELTIJA IMA SVOJU TEORIJU: "To što Srbi sad ne učestvuju u pregovorima u FBiH, znači samo..."

On je kazao kako je princip "lako ćemo sa Srbima" kada su u pitanju izmjene Izbornog zakona i Ustava BiH neozbiljan.

  • Mini market

  • 02. Dec. 2021  02. Dec. 2021

  • 1

Milan Tegeltija, bivši predsjednik VSTV-a BiH i aktuelni savjetnik člana Predsjedništva BiH, Milorada Dodika, oglasio se danas na svom Twitter nalogu, povodom aktuelne priče o izmjenama Izbornog zakona naše zemlje.

S obzirom da se u priči oko izmjena Izbornog zakona BiH najmanje spominje mišljenje srpskih političkih predstavnika, odnosno da je cijeli fokus oko ovog problema stavljen na Federaciju BiH, odnosno na Hrvate i Bošnjake, pojedincima poput Tegeltije se ne sviđa takvo rezonovanje stvari.

On je kazao kako je princip "lako ćemo sa Srbima" kada su u pitanju izmjene Izbornog zakona i Ustava BiH neozbiljan.

"To što Srbi sad ne učestvuju u pregovorima u FBiH, znači samo da za Srbe još uopšte nema smisla pregovarati, a ne da nemaju svoje zahtjeve i uslove. Imaju, o itekako imaju",  rekao je Tegeltija.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...