IBRAHIMOVIĆ OTKRIO KAKO JE NAVUKAO BIJES MANCHESTER UNITEDA: "Uništio si plan vrijedan pet miliona funti!"

Zanimljiv detalj iz svoje prebogate karijere otkrio je Zlatan Ibrahimović.

  • Sport

  • 03. Dec. 2021  03. Dec. 2021

  • 0

Naime, ovaj švedski veteran i as Milana povjerio je Sport Bladetu kako je 2016. godine navukao bijes vrha Manchester Uniteda.

Tada je Ibrahimović prešao iz PSG-a u Manchester United i vijest je objavio na Instagramu porukom: 'Moja sljedeća destinacija bit će Manchester United'.

Tada je navukao bijes glavnog operativca Uniteda Eda Woodwarda kao i svog agenta Mina Raiole.

"Činjenica je da sam na Instagramu napisao: 'Moj sljedeći klub bit će Manchester United'. Bio sam tako umoran od pregovora. Tada je izbio pravi pakao, a Mino me želio ubiti. Bila je to isključivo moja krivica. Mino nije imao veze s time, izgubio sam strpljenje. Ispričao sam se!", rekao je Ibrahimović.

"Uništio si pet miliona funti vrijedan promotivni plan. To mi je rekao Woodward. Oni su planirali iznenađenje i prezentaciju sa efektima u holivudskom stilu. I ja sam sve uništio objavom na društvenim mediijima", dodao je Ibrahimović, koji je na Old Traffordu proveo 18 mjeseci, upisavši 29 golova u 53 susreta.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...