SAVJETNIK VICE ZELJKOVIĆA: Zvjezdan Misimović morao na operaciju, tokom oporavka koristit će...

Misimović, koji je trenutno savjetnik predsjednika Nogometnog saveza BiH Vice Zeljkovića, putem Instagrama objavio je fotografije.

  • Sport

  • 03. Dec. 2021  03. Dec. 2021

  • 1

Nekadašnji reprezentativac Bosne i Hercegovine Zvjezdan Misimović morao je na operaciju koljena zbog čega ga čeka mirovanje i period rehabilitacije.

Misimović, koji je trenutno savjetnik predsjednika Nogometnog saveza BiH Vice Zeljkovića, putem Instagrama objavio je fotografije nakon operacije meniskusa, izvještava Klix.

alt

Pred nekadašnjim bh. reprezentativcem je period oporavka, a na početku će korake praviti uz pomoć pomogala.

Misimović (39) karijeru je završio 2017. godine nakon što je ostavio veliki trag u reprezentaciji BiH i internacionalnom nogometu, posebno u Njemačkoj.

Nakon karijere ostao je u nogometu, pa je tako već godinama na različitim funkcijama u Nogometnom savezu BiH.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...