PRIJATELJICA BIVŠEG GRADONAČELNIKA PRIJEDORA OTKRILA ŠOKANTNE STVARI: "Daliboru su sve namjestili, zgadila mi se SNSD, a Dodik VIŠE NEMA MOĆ koju je imao"

Ona je prvi put odlučila progovoriti o aferi sa gradonačelnikom Daliborom Pavlovićem, koji je zbog skandaloznih fotografija koje su procurile u javnost, smijenjen.

  • Politika

  • 04. Dec. 2021  04. Dec. 2021

  • 4

Ana Jež, članica SNSD-a iz Prijedora gostovala je večeras u Centralnom dnevniku kod Senada Hadžifejzovića, na Face televiziji.

Ona je prvi put odlučila progovoriti o aferi sa gradonačelnikom Daliborom Pavlovićem, koji je zbog skandaloznih fotografija koje su procurile u javnost, smijenjen.

Ana Jež kaže da je nju Saša Bursać, predsjednik Gradskog odbora SNSD-a optužio da je ona kriva zato što su skandalozne fotografije procurile u javnost a da to nije tačno.

Nisam prodala telefon

"U mom telefonu postoji 3.878 fotografija. Tačan broj. Ja nisam prodala telefon kako oni tvrde. Dalibor Pavlović je razbio svoj telefon, ostavio ga je u svojoj kući", kazala je Jež.

Na pitanje Hadžifejzovića, u kakvom je odnosu bila sa Pavlovićem, kazala je da su bili u prijateljskim odnosima.

"Dvije godine je boravio u mojoj kući svaki dan. On je plakao sve vrijeme. Pio je talete, govorio je da ga boli glava i da ne može više izdržati pritisak. Iz mog telefona nijedna fotografija Dalibora Pavlovića nije izašla. Dalibor je sve vrijeme govorio da mu je Saša Bursać rekao kako imaju neke eksplicitne fotografije koje će izaći u javnost. Njegova supruga je našla telefon, kome su dalje fotografije otišle, da li Saši Bursaću, ne znam. To je politička namještaljka Daliboru Pavloviću jer je odbio poslušnost", ispričala je Ana Jež.

O Pavloviću je u jednom dijelu emisije govorila da ništa nije kriv, a u drugom dijelu da je i on igrao "prljavo" odnosno kao čovjeku koji je bio zaljubljen u nju.

"Taj čovjek je došao čist na vlast. Neukaljan, jedino je kao takav mogao i proći za gradonačelnika. Taj čovjek nema nijednu mrlju u karijeri. Niko mu ništa nije mogao prikačiti. Ali onda su počeli problemi, stalno je plakao govorio da ne valja firmi, porodici, meni... Dalibor je bio moj kućni prijatelj svaki dan kada je dolazio. Ja sam mu vodila cijelu kampanju. Od 2006. godine sam član SNSD-a. Vodila sam zvaničnu stranicu dok Saša Bursać nije za to saznao i skinuli su me", kazala je Jež.

Gađenje prema SNSD-u

Ističe da joj se zgadila stranka SNSD.

"Osjećam gađenje prema stranci. Ja sam u stranci bila zbog Milorada Dodika. Vjerovatno poslije ove emisije više neću biti u stranci. Slala sam mailove Dodiku o tome šta se događa u Prijedoru. SNSD je izgubio moć Milorada Dodika, ne dolazi u Prijedor. Bio je jedanput u Prijedoru", pomalo nepovezano je pričala Ana Jež.

Na kraju je otkrila još jednu šokantnu informaciju.

"Dalibor je bolovao je od korone, liječio se u mojoj kući. Dolazili su davali mu infuziju. Onda je on odlazio na skup, slikao se sa djecom, niko nije znao za tu koronu", ispričala je Ana Jež.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 4

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...