ĐOKOVIĆ PODRŽAO PROTESTE U BEOGRADU: Ovo je poruka najboljeg tenisera na svijetu

Novak je u svom Instagram storyju dodao i da je “priroda naša majka”.

  • Show

  • 05. Dec. 2021  05. Dec. 2021

  • 0

"Čist zrak, voda i hrana su ključevi zdravlja. Bez toga, svaka riječ o ‘zdravlju’ je suvišna”, napisao je Đoković uz fotografiju građana koji su blokirali Gazelu.

Novak je u svom Instagram storyju dodao i da je “priroda naša majka”, prenose agencije.

"Provodimo više vremena u prirodi. S njom i uz nju nam je život bogatiji”, poručio je najbolji teniser svijeta.

Podsjetimo, građani Srbije su jučer blokirali saobraćajnice u više gradova nakon što ih je nekoliko ekoloških organizacija pozvalo da na taj način izraze protest protiv Rio Tinta, Zakona o eksproprijaciji i Zakona o referendumu i narodnoj inicijativi.

Protesti su uglavnom protekli mirno, osim u Novom Sadu gdje je izbila tučnjava u kojoj su povrijeđene četiri osobe.

Inače, Đoković je posljednjih dana bio u sastavu reprezentacije Srbije koja je igrala Davis Cup te se trenutno priprema za naredne teniske izazove.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...