ORUŽANE SNAGE BiH JOŠ JAČE: Pogledajte prvi let iznad Sarajeva novih helikoptera Oružanih snaga BiH (FOTO, VIDEO)

Službena primopredaja helikoptera planirana je za narednu sedmicu u krugu Vojarne OS BiH „Rajlovac“, uz prisustvo medija i visokih uzvanika.

  • Društvo

  • 05. Dec. 2021  05. Dec. 2021

  • 1

Posade novih helikoptera za Oružane snage Bosne i Hercegovine, tipa Bell Huey II, danas su proveli probne letove u zoni Međunarodnog aerodroma Sarajevo i helidroma kasarne OS BiH „Rajlovac“.

Pripadnici OS BiH i osoblje američkog proizvođača Bell Helicopters, obavili su tehničke postupke i planirane probne letove, kako bi letjelice pripremili za službenu primopredaju Oružanim snagama BiH.

Službena primopredaja helikoptera planirana je za narednu sedmicu u krugu Vojarne OS BiH „Rajlovac“, uz prisustvo medija i visokih uzvanika.

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...