KAKAV POČETAK SEDMICE: Pogledajte kako je vozač autobusa zaplesao i nasmijao putnike (VIDEO)

Vozač je nasmijao svoje putnike, a mnogi su mu i zapljeskali.

  • Šareni svijet

  • 06. Dec. 2021  06. Dec. 2021

  • 0

Malo je onih kojima je ponedjeljak nadraži dan u sedmici. Sama činjenica da nas od vikenda dijeli pet radnih dana, brojnima teško pada, ali ovaj vozač autobusa nije jedan od takvih.

Naime, rasplesani vozač autobusa u Minhenu, ponedjeljak i početak sedmice svojim putnicima učinio je puno ljepšim i veselijim.

Jedna od čitateljica portala Klix.ba poslala je snimak na kojem se vidi kako je vozač autobusa pustio glasnu muziku i veselo zaplesao.

"Inače su vozači često ljuti i neraspoloženi, ali ovaj jutros je bio pun pozitivne energije koju je prenio i na nas putnike", kazala nam je čitateljica.

Vozač je nasmijao svoje putnike, a mnogi su mu i zapljeskali.

"Nisam sigurna odakle je, ali kad nam se obratio, bilo je jasno da je s Balkana", rekla je čitateljica.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...