OD POSLJEDICA MOŽDANOG UDARA: Preminuo košarkaš iz Srbije koji je u svojoj karijeri igrao za AEK i za Crvenu zvezdu

Prije nekoliko dana Stevan je prebačen u Srbiju, na zahtjev porodice.

  • Sport

  • 06. Dec. 2021  06. Dec. 2021

  • 0

Srbijanski košarkaš i prvotimac AEK-a Stevan Jelovac preminuo je od posljedica moždanog udara koji je doživio 14. novembra na treningu. Ovu tužnu vijest zvanično je potvrdio atinski klub.

AEK se nekoliko dana nakon moždanog udara oglasio, uz napomenu da je stanje srbijanskog igrača stabilno, ali i dalje kritično. Nažalost, situacija se dodatno zakomplikovala, što je rezultiralo tragičnim epilogom.

Prije nekoliko dana Stevan je prebačen u Srbiju, na zahtjev porodice.

Jelovac je u AEK stigao ljetos, nakon sezone provedene u Japanu. U karijeri je nastupao i za Mega Mozzart, Crvenu zvezdu, Antaliju, Kazertu, Ritas, Saragosu, Nižnji, Bamberg, Gaziantep, prenosi Kurir.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...