NA GALA VEČERI U WASHINGTONU: Scarlett Johansson izabrala haljinu u kojoj je bila u centru pažnje (FOTO)

Šljokice su uglavnom rezervisane za vrlo glamurozne večernje prilike.

  • Žena

  • 06. Dec. 2021  06. Dec. 2021

  • 0

Kennedy Center svake godine tradicionalno dodjeljuje priznanja za doprinos američkoj kulturi. Ove godine, na 44. izdanju dodjele, petero uvaženih umjetnika dobilo je nagradu za životno postignuće - glumica i pjevačica Bette Midler, pjevačica Joni Mitchell, operni pjevač Justino Diaz, osnivač Motowna Berry Gordy i autor SNL-a Lorne Michaels.

Na gala večeri, koja se održala u Washingtonu, okupile su se brojne zvijezde iz svijeta umjetnosti i zabavne industrije.

Među njima je bila i glumica Scarlett Johansson, koja je na dodjelu došla u društvu supruga Colina Josta. Predivna 37-godišnjakinja doslovno je blistala u haljini modne kuće Dolce & Gabbana napravljenoj po mjeri.

Scarlett JohanssonScarlett Johansson (Foto: Afp)

Ombre model ima gornji dio u bronzanoj, a donji u srebrnoj boji te je u potpunosti ukrašen šljokicama i blještavim aplikacijama.

S obzirom na to koliko su upečatljive, šljokice su uglavnom rezervisane za vrlo glamurozne večernje prilike. U njima nema ništa suptilno, one jednostavno plijene pažnju i ako odjenete komad ukrašen šljokicama, sigurno nećete ostati neprimijećeni.

Ovakve efektne haljine biramo onda kada želimo biti u centru pažnje i spremni smo na poglede prisutnih, piše  Zadovoljna.hr.

Scarlett Johansson i Colin Jost

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...