VULIN GA SIGURNO NEĆE OPET POZVATI U GOSTE: Đoković u Beogradu, a ovo je razlog

Novak Đoković se vratio u Beograd i tu je posjetio Zavod za sport i medicinu sporta.

  • Show

  • 07. Dec. 2021  07. Dec. 2021

  • 0

Još ranije je prvi reket planete namjeravao da obiđe ovu ustanovu, a njen direktor Goran Bojović otkriva i šta je Đokovićev plan za naredne dane.

„Nismo do sada mogli da uskladimo sve sa njegovim obavezama i vremenom i danas je našao slobodnog vremena. Obišao je Zavod za medicinu, pričao je malo sa doktorima i profesorima. Malo smo on i ja pričali. Nije krio oduševljenje i prijemom i urađenim u prethodnih nekoliko godina“, rekao je Bojović za Nova.rs.

Kaže i da je Novak odlučio da još jednom posjeti ovu ustanovu, da bi provjerio stanje svog tijela poslije naporne sezone u kojoj je osvojio tri Grand Slam titule.

„Biće još jedna poseta u toku sledeće nedelje, gde je on izrazio želju da će da odradi preglede. Video je opremu kojom raspolažemo, kadrove koje imamo i hoće da odradi tu medicinske i analitičke testove. Pokazali smo smo mu gde se pregledaju naši olimpijci. Bila mu je jasnija slika kada je video“, kaže Bojović.

Dodaje da je posebno ostao bez riječi kada je Đoković rekao da sada zna zašto je Srbija jaka kao sportska nacija.

„Nismo pričali o tim stvarima i njegovim planovima za Australian Open i narednu sezonu. Ovo je sada bio radni obilazak i drugarski i prijateljski“,  podvukao je Bojović.

(Nova.rs) 

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...