HAOS U MADRIDU: Kamere uhvatile Modrićev okršaj s Vidalom, nakon utakmice oglasio se kapiten Reala...

U grupi D Lige prvaka Real Madrid i Inter borili su se za prvo mjesto na tabeli.

  • Sport

  • 08. Dec. 2021  08. Dec. 2021

  • 0

Italijanskom prvaku je trebala pobjeda za skok na prvo mjesto, no već od 17. minute Inter je bio u minusu. Sjajno je tada s petnaestak metara suparničku mrežu pogodio Toni Kroos.

Potom je u 64. minuti pocrvenio gostujući igrač Barrella, a konačnih 2:0 postavio je Marco Asensio u 79. minuti.

Inače, kapiten Reala je u ovom dvoboju bio Luka Modrić koji je upisao veliki jubilej, stotu utakmicu u karijeri u Ligi prvaka.

"Godine nisu važne, važna je samo izvedba na terenu. Osjećam se kao da imam 30 godina", rekao je Luka nakon utakmice za španske medije.

No, kamere su Modrića snimile u okršaju s Arturom Vidalom koji se dogodio u haosu koji je rezultirao crvenim kartonom za Barellu. Hrvatski reprezentativac je u gužvi uhvatio Čileanca, no ovaj mu je odgovorio odgurivanjem.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...