DIREKTOR POLICIJE REPUBLIKE SRPSKE POTVRDIO: Pretresi se vrše na 50 lokacija, uhapšeni su...

Pretresi se vrše na osnovu naredbi Suda BiH, a na više od 50 lokacija.

  • Vijesti

  • 08. Dec. 2021  08. Dec. 2021

  • 1

Policijski službenici MUP-a Republike Srpske u saradnji sa pripadnicima SIPA-e, a pod nadzorom Tužilaštva BiH, sprovode opretivnu akciju "Storage 2".

Akcija se sprovodi na području Banje Luke, Gradiške, Bijeljine, Doboja i Novog Grada s ciljem lišenja slobode većeg broja osoba zbog postojanja osnova sumnje da su u prethodnom periodu izvršili krivična djela "Organizovani kriminal", "Neovlašten promet opojnih droga", "Neovlašten promet oružjem i vojnom opremom" i krivično djelo "Krivično djelo krijumčarenje ljudi", potvrdio je ovo za ATV direktor Policije Republike Srpske Siniša Kostrešević.

Pretresi se vrše na osnovu naredbi Suda BiH, a na više od 50 lokacija.

Kako se saznaje, do sada je uhapšeno 19 osoba. 

Riječ je o licima inicijala: V.U, M.G, S.D, S.V, G.V, A.V, F.M, G.G, D.K, D.R, D.V, K.B, R.N, S.N, N.I, D.G, D.T, N.T. i R.L. 

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...