SJAJNO STOJI ŽENAMA OD XS DO XL VELIČINE: Haljina Lane Jurčević može biti vaša praznična inspiracija (FOTO)

Za ovu priliku obukla je bakreno smeđu haljinu dugih rukava s čvorom na predjelu trbuha koja je napravljena od rastezljivog nabranog materijala te se prilagođava ženskom tijelu bez obzira na konfekcijski broj.

  • Žena

  • 08. Dec. 2021  08. Dec. 2021

  • 0

Lana Jurčević rado dijeli inspiracije za modne igre na svojim društvenim mrežama. Na Instagramu je podijelila i vrlo jednostavno, ali efektno večernje izdanje koje laska ženskom tijelu bez obzira na konfekcijski broj.

Jurčević je na Instagramu podijelila svoje izdanje s dodjele Cosmopolitanovih beauty nagrada u Zagrebu na kojem je njen kozmetički brend – La Piel – ovjenčan s četiri priznanja.

Za ovu priliku obukla je bakreno smeđu haljinu dugih rukava s čvorom na predjelu trbuha koja je napravljena od rastezljivog nabranog materijala te se prilagođava ženskom tijelu bez obzira na konfekcijski broj. Baš zato sjajno će izgledati na damama od XS do XL veličine, piše zadovoljna.hr.

Dugu večernju haljinu s V izrezom sparila je s efektnim predimenzioniranim naušnicama u sličnoj nijansi, a cijelo izdanje dodatno podigla odabirom cipela – smeđim štiklama s uzorkom leopardovih pjega.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...