ČVRSTO PARTNERSTVO SAD-a I BiH: Ministrica Turković razgovarala sa kongresmenom Danom Meuserom (FOTO)

U vrlo otvorenom razgovoru, razmotrena su aktuelna politička pitanja u BiH i regiji te naglašena važnost aktiviranja reformskih procesa

  • Vijesti

  • 08. Dec. 2021  08. Dec. 2021

  • 1

Bisera Turković, zamjenica predsjedavajućeg Vijeća ministara BiH i ministrica vanjskih poslova BiH, sastala se sa kongresmenom Danom Meuserom, članom Komiteta za vanjske poslove Kongresa SAD u njegovom uredu na Capitol Hillu u Washingtonu.

"U vrlo otvorenom razgovoru, razmotrena su aktuelna politička pitanja u BiH i regiji te naglašena važnost aktiviranja reformskih procesa", objavljeno je na Facebook stranici ministrice Turković. 

"Također, istaknuti su dobri odnosi dvije države i čvrsto partnerstvo SAD-a i BiH. Kongresmen Meuser je iskazao interesovanje za posljednja dešavanja, potcrtavajući važnost stabilnosti cijele regije za interese SAD-a".

Susret sa kongresmenom Danom Meuserom, članom Komiteta za vanjske poslove Kongresa SAD u njegovom uredu na Capitol...

Objavljuje Bisera TurkovicSrijeda, 8. prosinca 2021.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...