"DODIKOV REŽIM PUCA PO ŠAVOVIMA": Vukanović podršku većine u banjalučkoj Skupštini ocijenio kao veliku pobjedu...

"Želeći da opstruiše normalno funkcionisanje Banjaluke i usvajanje rebalansa budžeta, zbog realnog i značajnog povećanja prihoda, Klub odbornika SNSD danas bojkotuje sjednicu Skupštine grada Banjaluke",

  • Politika

  • 08. Dec. 2021  08. Dec. 2021

  • 0

Izgleda da duvaju neki novi vjetrovi i da se stvari polako mijenjaju, a vladajuća koalicija puca po šavovima.

Napisao je narodni poslanik, Nebojša Vukanović na svom blogu, nakon što su odbornici u Skupštini grada Banjaluka prihvatili prijedlog gradonačelnika Draška Stanivukovića i usvojili rebalans budžeta.

"Želeći da opstruiše normalno funkcionisanje Banjaluke i usvajanje rebalansa budžeta, zbog realnog i značajnog povećanja prihoda, Klub odbornika SNSD danas bojkotuje sjednicu Skupštine grada Banjaluke, ali je dobro da ima sve više otpora ludilu i u redovima vladajuće koalicije. Odbornici Socijalističke partije i Ujedinjene Srpske, kao i odbornik nacionalne manjine Saša Čudić, došli su na sjednicu i glasali za rebalans. To je svakako za svaku pohvalu, jer ne smije cijeli grad biti talac i ispaštati zbog samovolje pojedinaca i otuđenih centara moći kojima upravlja i manipuliše Milorad Dodik",  poručio je on.

Dodao je da usvajanje rebalansa i podrška većine odbornika u Skupštini grada Banjaluka koju je dobio, kao i nedavnih 6 miliona maraka donacije iz Srbije koja je direktno uplaćena na račun Grada Banjaluke, predstavljaju velike pobjede mladog gradonačelnika Banjaluke, ali i snažne udarce režimu Milorada Dodika, koji, navodi, puca po šavovima i u najvećoj je krizi od 2006. godine.

(Oslobođenje) 

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...