„NA MOJE VELIKO VESELJE, TADA SAM U BRČKOM…“: Nina Badrić otkrila koliki su honorari za nastupe u novogodišnjoj noći…

Svake godine se u medijima spekulira o basnoslovnim iznosima koje regionalni muzičari zarađuju za Novu godinu, no Nina je otkrila koliko u tome ima istine.

  • Estrada

  • 10. Dec. 2021  10. Dec. 2021

  • 0

"Hvala Bogu da ćemo za Novu godinu biti radno jer prošlu godinu smo svi odsjedili u svojim kućama. 30. sam na trgu u Budvi u Crnoj Gori, a 31. sam na svoje veliko veselje u Brčkom na trgu", pohvalila se Nina Badrić za In magazin Nove TV.

Svake godine se u medijima spekulira o basnoslovnim iznosima koje regionalni muzičari zarađuju za Novu godinu, no Nina je otkrila koliko u tome ima istine.

"Puno je medijskih kalkulacija i puno je medijskih neistina oko honorara jer to se izlazi sa ciframa koje mnogi od nas nisu nikada niti vidjeli, a kamoli dobili za jedan nastup. Ali ja bih voljela da dođe do tih vremena kada za jedan nastup možeš dobit 100 tisuća eura, pa ovim putem pozivam svakoga tko bi mi to platio da se slobodno javi", našalila se.

A šta je Nina poželjela za novu godinu?

"Samo zdravlje, jer kad je čovjek zdrav može sve u životu postići i napravit uz mali faktor sreće, pritom mislim i na fizičko i na zdravlje u glavi. Da čovjek u ovim ludim vremenima sačuva zdrav razum, jer ovo je igra živaca, igra iscrpljivanja, pa tko preživi pričat će", kaže.

Dotakla se i teme ljubavi te je otkrila je li moguće da i dalje ne ljubi nikoga.

"Puno puta sam rekla da sam ja teško zaljubljiva osoba, o meni ljudi koji me ne poznaju imaju predrasude, djelujem ljudima romantično, što i jesam, ali nisam zaljubljiva. Ja ću radije živjeti sama nego bilo s kim jer prava ljubav se ne desi svaki drugi mjesec, to je vrijedno čekati u životu, ako ne u ovom u drugom sigurno", optimistična je Nina.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...