"PA ŠTA TI IMAŠ SA OTADŽBINSKIM RATOM...": Dragan Mektić brutalno uzvratio Dodikovom savjetniku Draganu Kaliniću...

Bivši Karadžićev ministar, a danas savjetnik člana Predsjedništva BiH Milorada Dodika, Dragan Kalinić gostovao je u programu RTRS-a.

  • Mini market

  • 10. Dec. 2021  10. Dec. 2021

  • 4

Nakon izjava Dragana Kalinića, oglasio se bivši ministar sigurnosti Bosne i Hercegovine Dragan Mektić.

"Pa šta ti imaš zajedničko sa otadžbinskim ratom? Jedino ako ti ovo nije kandidatura za predsjednika Boračke organizacije Republike Srpske. A dobio bi je*enu podršku", poručio je Mektić.

Podsjetimo, bivši Karadžićev ministar, a danas savjetnik člana Predsjedništva BiH Milorada Dodika, Dragan Kalinić gostovao je u programu RTRS-a.

Dragan Kalinić je za RTRS kazao da se "današnji trenutak može porediti jedino sa vremenom kada je početkom devedesetih godina prošlog vijeka osnivana Skupština srpskog naroda".

"To je događaj takvih dimenzija. Kao i tada, tako i danas ovi događaji definišu decenijsku borbu Republike Srpske za svojom slobodom. Priželjkujem srpsko jedinstvo, kao u vrijeme otadžbinskog rata, kada smo bili čvrsti, hrabri i kada smo odbranili Republiku Srpsku", poručio je Kalinić.

Kalinić je imao poruku i za današnju opoziciju u Republici Srpskoj.

"Srbi na prostoru zapadnog Balkana bili su na meti raznih politika, ideologija, tako je bilo i u posljednjih 30 godina. Opozicija bi trebalo da zna šta hoće, neka se odluče i daju svoj prilog očuvanju Republike Srpske u ovom istorijskom trenutku", rekao je Kalinić.

(SB)

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 4

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...