KOLINDA GRABAR-KITAROVIĆ OBJAVILA FOTOGRAFIJE IZ DUBAIJA; PLJUŠTE KOMENTARI: “Svakim danom sve ljepša…” (FOTO)

Bivša hrvatska predsjednica odjenula je kariranu haljinu s pojasom kojim je naglasila struk, a brojni pratitelji hvalili su je u komentarima.

  • Šareni svijet

  • 11. Dec. 2021  11. Dec. 2021

  • 2

Bivša predsjednica Hrvatske Kolinda Grabar-Kitarović pohvalila se na društvenim mrežama fotografijama sa sajma Expo koji se održava u Dubaiju.

Na jednoj od fotografija Kolinda je pozirala ispred i ispred Rimčeve Nevere.

Bivša hrvatska predsjednica odjenula je kariranu haljinu s pojasom kojim je naglasila struk, a brojni pratitelji hvalili su je u komentarima.

Objavljuje Kolinda Grabar-KitarovićSubota, 11. prosinca 2021.

"Izgledaš sve bolje i bolje", "Top", "Predivna haljina", "Svakim danom sve ljepša", "Hrabra i uspješna žena",  poručili su joj pratitelji ispod objave.

Inače, Kolinda osim poslovnih putovanja, na svojim društvenim mrežama dijeli i trenutke iz privatnog života.

Tako je nedavno veliku pozornost privukla fotografijama na kojima je pokazala kako slavi pobjedu Vatrenih protiv Rusije kojom je Hrvatska izborila plasman na Svjetsko prvenstvo.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...