HADŽIKADIĆ PORUČIO PREDSJEDNIKU SRBIJE: "Pozivam Aleksandra Vučića da se javno ogradi od odluka NSRS-a i djelovanja Milorada Dodika.."

Mirsad Hadžikadić, predsjednika Platforme za progres, uputio je poruku predsjedniku Srbije Aleksandru Vučiću.

  • Mini market

  • 12. Dec. 2021  12. Dec. 2021

  • 12

"Pozivam predsjednika Srbije da se javno ogradi od odluka Narodne skupštine entiteta Republike Srpske i djelovanja Milorada Dodika.

Posljednji događaji u NSRS-u koji ruše suverenitet Bosne i Hercegovine se nisu mogli dogoditi bez podrške predsjednika Republike Srbije Aleksandra Vučića i njegove vlade.

Također, pozivam Međunarodnu zajednicu da iniciraju proces definisanja novog ustava Bosne i Hercegovine koji će omogućiti državi da se zaštiti od destruktivnih djelovanja njenih unutrašnjih i vanjskih neprijatelja, kao i da zaštiti prava njenih građana i naroda", stoji u objavi Mirsada Hadžikadića, predsjednika Platforme za progres.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 12

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...