"JEDNOM NAM JE DOŠAO ZVIZDIĆ, SVE SMO MU REKLI, NIKADA NAM VIŠE NISU DOŠLI...": Šta je sve izvršna direktorica "Binga" rekla u studiju Face televizije... (VIDEO)

Ljiljana Kunosić, izvršna direktorica Binga, gostovala je na Face televiziji.

  • Društvo

  • 13. Dec. 2021  13. Dec. 2021

  • 2

"U Banjoj Luci smo kupili plac prije osam godina; rekli su nam da ne valja zemljište. Ubrzo je u blizini “nikao” drugi tržni centar. U Neumu nam ne daju da otvorimo tržni centar. Stalno nam dolazi inspekcija. Početna primanja su veća od 700 maraka, a plata je 936 KM. U augustu je svaki radnik dobio 350 KM regresa.

Senad Džambić je u kreditu preko 200 miliona. 60 miliona kredita moramo godišnje vratiti. Senad Džambić ne može graditi u Neumu. Bingo je krenuo kao granap. Senad Džambić je donedavno živio u 100 kvadrata sa ženom i četvero djece. Sve što je zaradio uložio je. Ja sam novo auto kupila tek prije dvije godine. Jednom nam je došla delegacija, mislim da je Zvizdić bio, sve smo mu rekli koliko treba da se napravi farma pilića, nikad nam više nisu došli. Dvije strane revizorske kuće danas nas 'rade'. Sve nam češljaju", kazala je između ostalog Ljiljana Kunosić.

Opširnije u videu.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...