HOROR U MOSKVI: Napadač aktivirao eksplozivnu napravu kraj manastira, među povrijeđenima ima i djece...

Prema riječima predstavnika hitnih službi, eksplozivna naprava je aktivirana pored ulaza u pravoslavnu gimnaziju na teritoriji manastira.

  • Hronika

  • 13. Dec. 2021  13. Dec. 2021

  • 0

U blizini Serpuhovskog ženskog manastira u Podmoskoljvu aktivirana je eksplozivna naprava i tom prilikom je povrijeđeno sedam osoba, saopćio je Sputnjiku predstavnik hitnih službi. Kako je precizirano, povrijeđen je i sam napadač.

„Na teritoriji ženskog manastira u Serpuhovu nepoznata osoba aktivirala je eksplozivnu napravu. Na mjesto događaja odmah su izašli istražitelji i kriminolozi glavne uprave Istražnog komiteta Rusije za Moskovsku oblast“, saopćila je pomoćnica šefa tog komiteta Olga Vradij za Sputnjik.

Prema riječima predstavnika hitnih službi, eksplozivna naprava je aktivirana pored ulaza u pravoslavnu gimnaziju na teritoriji manastira. On navodi da je među povrijeđenima i petnaestogodišnjak koji je prolazio pored.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...