JENNIFER LOPEZ U DRUGAČIJEM IZDANJU: Pogledajte kako joj stoji popularni predimenzionirani model kaputa (FOTO)

Slavna 52-godišnja latino diva za ovu prigodu obukla je vrlo jednostavnu, udobnu i neutralnu kombinaciju.

  • Žena

  • 13. Dec. 2021  13. Dec. 2021

  • 0

Jennifer Lopez i Ben Affleck ne odvajaju se jedno od drugog, na zadovoljstvo paparazza koji ih prate u stopu. Ovu sedmicu  prvo su plijenili pažnju svojim nježnostima na košarkaškoj utakmici između Los Angeles Lakersa i Boston Celticsa.

Sada su ih fotografi uhvatili u kupovini naočala. Ben i Jennifer uputili su se u šoping u društvu njene kćeri Emme i obilazili optike u kojima je svako od njih pronašao nešto za sebe.

Slavna 52-godišnja latino diva za ovu prigodu obukla je vrlo jednostavnu, udobnu i neutralnu kombinaciju. Hlače trapez kroja kombinirala je sa sivim puloverom i kaputom u malo tamnijoj nijansi sive boje, piše zadovoljna.hr.

Jennifer Lopez u predimenzioniranom kaputuJennifer Lopez u predimenzioniranom kaputu (Foto: Profimedia)

Odabrala je trenutno vrlo moderan predimenzionirani model kaputa. Oversized odjevni komadi već sezonama vladaju modnim pistama i ponudom komercijalnih brendova, a uz pulovere i majice najpopularniji su definitivno kaputi.

Ben Affleck i Jennifer LopezBen Affleck i Jennifer Lopez (Foto: Profimedia)

Odbacivanje klasičnih strogih krojeva i eksperimentiranje sa standardnim veličinama odjeće zapravo je prava mala modna revolucija koja nam je donijela mnogo jako udobnih komada. Većina će se složiti kako je šira odjeća udobnija od uske, a trend oversized mode maksimalno je iskoristio tu činjenicu.

I Jennifer često nosi predimenzionirane komade pa tako ovakav kaput nije ništa novo u njezinoj garderobi. Završni vizualni dojam možda nije tako uglađen kao kod klasičnih kaputa, ali niko ne može poreći da je u pitanju vrlo efektan kaput.

Od predimenzioniranih modela ionako ne očekujemo da nam savršeno pristaju i upravo je u tome njihova tajna. Oni baš svima pristaju - nesavršeno.

Jennifer Lopez u predimenzioniranom kaputuJennifer Lopez u predimenzioniranom kaputu (Foto: Profimedia)

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...