URNEBESNO IZ NARODNE SKUPŠTINE REPUBLIKE SRPSKE: Procurio snimak "generalne probe", pogledajte kako predsjednik stranke vježba čitanje govora…

Procurio je snimak sa nedavne Posebne sjednice Narodne skupštine Republike Srpske, na kome Banjac ima generalnu probu svog nastupa.

  • Mini market

  • 14. Dec. 2021  14. Dec. 2021

  • 0

Procurio je snimak sa nedavne Posebne sjendice Narodne skupštine Republike Srpske, na kojem Darko Banjac ima generalnu probu svog nastupa.

Dok šef Kluba SNSD-a Igor Žunić obrazlaže tačku Dnevnog reda, Banjac u sebi, sa pratećim gestikulacijama, vježba i čita tekst koji mu je neko napisao i dao mu da ga pročita na sjednici Narodne skupštine Republike Srpske.

Pogledajte snimak koju je objavio Nebojša Vukanović, a koja možda ponajbolje govori o kapacitetima Banjca, koji je sada lider NPS stranke nakon što je izašao iz DNS-a, a prije toga i iz SDS-a!

Snimku možete pogledati OVDJE.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...