MESSI POSLAO EMOTIVNU PORUKU SERGIJU AGUERU: “Živjeli smo jako lijepe trenutke i…”

Aguero se danas zvanično oprostio od nogometa na Camp Nou nakon što je imao zdravstvenih problema. Messi i on igrali su zajedno u reprezentaciji.

  • Sport

  • 15. Dec. 2021  15. Dec. 2021

  • 0

Nogometaš PSG-a i argentinske nogometne reprezentacije, Lionel Messi, podijelio je emotivnu objavu u čast Sergiju Agueru.

Aguero se danas zvanično oprostio od nogometa na Camp Nou nakon što je imao zdravstvenih problema. Messi i on igrali su zajedno u reprezentaciji.

“Praktički cijelu karijeru zajedno, Kun. Živjeli smo jako lijepe trenutke i druge koji nisu bili, svi su nas tjerali da se sve više ujedinjujemo i više družimo. A mi ćemo nastaviti živjeti zajedno i izvan terena.

Uz veliku radost podizanja Copa Americe tako nedavno, sa svim postignućima koje si postigao u Engleskoj… A istina je da sada jako boli vidjeti kako moraš prestati raditi ono što ti se najviše sviđa zbog onoga što ti se dogodilo. Sigurno ćeš i dalje biti sretan jer si osoba koja prenosi sreću i mi koji te volimo bit ćemo s vama. Sada počinje nova faza tvog života i uvjeren sam da ćeš je živjeti s osmijehom i sa svom iluzijom u koju sve ulažeš.

Sve najbolje u ovoj novoj fazi!!! Jako te volim prijatelju, nedostajat će mi puno da budem s tobom na terenu i kad se sastanemo sa reprezentacijom”, napisao je emotivni Messi uz njihove zajedničke fotografije.

Prácticamente toda una carrera juntos, Kun… Vivimos momentos muy lindos y otros que no lo fueron tanto, todos ellos nos...

Objavljuje Leo MessiSrijeda, 15. prosinca 2021.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...