"NA KRAJU ĆE ZAVRŠITI U NEKOM JENDEKU KOD BRATUNCA...": Jezive prijetnje direktoru Memorijalnog centra Srebrenica Emiru Suljagiću, odmah je uzvratio... (FOTO)

Direktor Memorijalnog centra Srebrenica Emir Suljagić oglasio se na društvenim mrežama.

  • Društvo

  • 16. Dec. 2021  16. Dec. 2021

  • 3

Emir Suljagić, direktor Memorijalnog centra Srebrenica, oglasio se na društvenim mrežama odgovorivši na nove prijetnje.

"Taj hendek niste iskopali momci. Ova prijetnja međutim bitna je više kao pokazatelj atmosfere u kojoj radi Memorijalni centar Srebrenica. Nama se može slobodno i nekažnjeno prijetiti. Vlast to ohrabruje i potiče", poručio je Suljagić.

Image

Posjetimo, Suljagić je jučer upozorio na zabrinutost stanovnika te regije.

"Na dnevnoj osnovi me moje komšije i sunarodnici koji su se vratili i žive u istočnoj Bosni pitaju da li je vrijeme da porodice šalju u Tuzlu. Pronose se i glasine da se dijeli oružje. Ne moraju biti tačne, ali svjedoče o atmosferi. Ali eto, svađajte se dok ih opet ne pokolju", poručio je Suljagić.

(SB)

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...