PONOVO BLISTA: Jennifer Lopez u popularnoj kombinaciji koju često viđamo i na našim ulicama

Pjevačica je svom izgledu dodala dozu elegancije zahvaljujući lijepim dijamantnim naušnicama. 

  • Žena

  • 18. Dec. 2021  

  • 0

Pjevačica i glumica Jennifer Lopez također se priprema za praznike, a petak poslijepodne iskoristila je za kupovinu poklona u Los Angelesu.

Za obilazak trgovina i potragu za savršenim poklonima za svoje najmilije odjenula je ležernu kombinaciju kao stvorenu za ovakav zadatak.

Predimenzionirani džemper sa svjetlucavim detaljima spojila je s plavim poderanim trapericama i omiljenim bijelim tenisicama. Ova kombinacija jedna je od onih koju obožavaju mnoge žene jer je jednostavna, udobna i uvijek izgleda dobro.

Radi se o izdanju koje i žene u našoj regiji rado biraju za razne ležerne prigode, od druženja s prijateljicama preko šetnji do odlaska u šoping.

Pjevačica je svom izgledu dodala dozu elegancije zahvaljujući lijepim dijamantnim naušnicama, piše zadovoljna.hr.

Ležerna kombinacija Jennifer Lopez - 3Ležerna kombinacija omiljeni je izbor mnogih žena(Foto: Profimedia)

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...