PORODILA SE, PA ZAKOPALA ŽIVU BEBU: Ono što je uslijedilo niko nije očekivao - slučaj ŠOKIRAO SVIJET (VIDEO)

Zastrašujuća priča obišla je čitav svijet.

  • Hronika

  • 18. Dec. 2021  18. Dec. 2021

  • 0

Novopečena mlada majka, stara svega 15 godina, pokušala je da od roditelja sakrije trudnoću, ali se nije nadala da će se sve dogoditi suprotno od onoga što je namjeravala.

Zastrašujuća priča sa Tajlanda obišla je čitav svijet nakon što je objelodanjeno da je petnaestogodišnja novopečena majka, u namjeri da sakrije porođaj od svoje porodice, zakopala tek rođenu bebu u zemlju, ne sluteći da će nakon tog njenog čina na mjestu zločina da se pojavi jedan pas.

A upravo je on imao presudnu ulogu u spasavanju života nevinog dječaka.

Naime, pas Ping Pong je prvo počeo da laje, a onda i da kopa šapama na jednoj livadi u selu Ban Nong Kam. Tada se na mjestu gdje se nalazila nesrećna beba približio i vlasnik psa Usa Nisaika, koji je ubrzo vidio kako iz zemlje viri djetetova noga.

Pozvao je u pomoć i ostale mještane, koji su kolima odvezli mališana u bolnicu čim je iskopan.

"Tamo su ga ljekari očistili, pregledali i utvrdili da je zdrav", prenosi Objektiv detalje priče iz 2019. koja je u trenu obišla svijet, dok je pas preko noći postao planetarni heroj.

On, inače, hramlje na jednu nogu zato što ga je svojevremeno udario automobil.

- Zadržao sam ga jer je vjeran i poslušan. Uvijek mi pomaže kada vodim stoku na ispašu. Cijelo selo ga voli. Sjajan je - rekao je Nisaika za lokalni list "Kaosod".

Maloljetna majka je optužena za napuštanje djeteta i pokušaj ubistva, a u vrijeme zločina je stavljena pod nadzor roditelja i psihologa. Interesantno je da su njeni roditelji uprkos svemu odlučili da se brinu o bebi, odnosno o svom unuku.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...