EKSKLUZIVNI SNIMAK: YouTuber viče i svađa se sa policijom. Hitna i bravari uletjeli u zgradu (VIDEO)

Zasad nema informacija da se nešto konkretno dogodilo u stanu, ali se pretpostavlja da je Daniel imao komunikaciju sa nadležnima, što je izazvalo uzbunu.

  • Hronika

  • 19. Dec. 2021  19. Dec. 2021

  • 2

Oko 18.40 sati ekipa Hitne pomoći ušla je u zgradu u kojoj stanuje youtuber Daniel Đukić, koji od 9 sati jutros prijeti da će izvršiti samoubistvo.

Prema informacijama sa terena, vatrogasci su ušli u korpu u vozilo sa platformom koje je od jutros parkirano ispred zgrade.

Zasad nema informacija da se nešto konkretno dogodilo u stanu, ali se pretpostavlja da je Daniel imao komunikaciju sa nadležnima, što je izazvalo uzbunu.

Reporter Kurira snimio je u 18.45 časova Đokića kako izlazi na kratko na terasu, a zatim se vraća u stan.

"Nikad ni nije bio ljepši dan, sve vas volim i Srbe i nacionalne manjine", viknuo je Daniel pa se vratio u stan.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...