BACANJE POGLEDA U VIS: Milanović potpuno ignorisao Andreja Plenkovića

Susret nije prošao najsrdačnije.

  • Regija

  • 20. Dec. 2021  20. Dec. 2021

  • 2

Na svečanoj akademiji povodom 30 godina Hrvatske narodne banke (HNB) učestvovali su premijer Hrvatske Andrej Plenković i predsjednik Zoran Milanović.

Susret nije prošao najsrdačnije. Kako se vidi na snimci koju je objavio Dnevnik.hr,  Milanović je pri dolasku sve u prvom redu pozdravio, a kada je došao blizu mjesta na kojem sjedi Plenković, samo je stao. Nije pozdravio premijera.

Nakon toga ih je Vujčić pozvao da dođu s njim na pozornicu zbog fotografiranja. Milanović Plenkovića nije ni pogledao, samo je gledao u zrak.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...