BODO WEBER UŽIVO IZ BERLINA: „Od prljavog mostarskog dogovora uzastopno ponavljamo da je na djelu ono što smo već vidjeli u epizodi razmjena teritorija…“

“Prvi dogovor oko izbornog zakona gdje se udovoljava interesima Čovića i HDZ-a, drugi dogovor o državnoj vojnoj imovini i treći da se Inzkov zakon zamijeni nacionalnim zakonom”, kazao je Weber.

  • Vijesti

  • 22. Dec. 2021  22. Dec. 2021

  • 1

“Prvi dogovor oko izbornog zakona gdje se udovoljava interesima Čovića i HDZ-a, drugi dogovor o državnoj vojnoj imovini i treći da se Inzkov zakon zamijeni nacionalnim zakonom koji ne bi imao pravne efekte”, upozorava viši saradnik Vijeća za demokratizaciju politike Bodo Weber.

“Od prljavog mostarskog dogovora uzastopno ponavljamo da je na djelu ono što smo već vidjeli u epizodi razmjena teritorija Kosova i Srbije, da je na djelu privatizacija politike Evropske unije”, kazao je Weber za Al Jazeeru Balkans.

Pogledajte video!

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...