EPILOG UŽASA U FOČI: Pucao iz puške pa snimak objavio na Instagramu, osumnjičeni je dobrovoljno...

Osumnjičena osoba je dobrovoljno predala automatsku pušku.

  • Hronika

  • 22. Dec. 2021  22. Dec. 2021

  • 0

Fočak D. D. objavio je na Instagramu snimak na kojem puca iz automatske puške, nakon čega je pozvan u policiju gdje je priznao krivično djelo i predao pušku, saopćeno je iz Policijske uprave Foča.

Do saznanja o krivičnom djelu policija je došla nakon što je D. D. u nedjelju, 19. decembra, na Instagramu objavio snimak na kojem puca iz automatske puške "Zastava M-70".

Osumnjičena osoba je dobrovoljno predala automatsku pušku.

Protiv ove osobe će nadležnom Okružnom javnom tužilaštvu biti podnesen izvještaj zbog krivičnog djela nedozvoljena proizvodnja i promet oružja ili eksplozivnih materija.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...