MILORAD DODIK "POTOPIO" BRISEL I VARHELYIJA: Tačno je da je Varhelyi kritizirao Inzka i tvrdio da je on odgovoran za eskalaciju krize u BiH (VIDEO, FOTO)

Milorad Dodik održao je press konferenciju u Istočnom Sarajevu.

  • Politika

  • 23. Dec. 2021  23. Dec. 2021

  • 2

Milorad Dodik je danas na konferenciji za medije potvrdio da mu je Oliver Varhelyi rekao da je Valentin Inzko pogriješio kada je nametnuo Zakon o kažnjavanju negiranja genocida.

Nakon što je portal Istraga objavio izvještaj Johanna Sattlera o susretu Dodika i Varhelyja, iz Brisela je to demantirano, a danas je član Predsjedništva BiH novinarima rekao da je Varhely optužio Inzka za eskalaciju krize u Bosni i Hercegovini.

Pogledajte šta je Dodik još rekao novinarima u Lukavici!

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...