KONTIĆ POSLAO ŠPIRIĆU PORUKU NAKON IZJAVA NA RAČUN "KOMŠIĆEVE BUDUĆNOSTI": “Da je pravde, ti bi odavno bio u prošlosti”

Nikola Špirić, da je pravde, već bi odavno bio u u pluskvamperfektu. A on o futuru, rekao je Kontić

  • Mini market

  • 24. Dec. 2021  24. Dec. 2021

  • 2

Boro Kontić,  bh. novinar i direktor Media centra, komentarisao je današnje izjave člana Kolegija Doma naroda PSBiH, Nikole Špirića, koji je govorio o članu Predsjedništva BiH Željku Komšiću.

Špirić je, podsjećamo, izjavio da u Banjoj Luci ne treba obraćati pažnju na Komšićeve izjave, jer postoje ozbiljnije stvari poput gledanja u budućnost.

Također, Špirić je dodao da "Komšić svakako nije dio te budućnosti". Kontić je poručio da, kada bi bilo pravde, Špirić bi odavno trebao biti u pluskvamperfektu.

- “Imamo mi ozbiljnih stvari da se bavimo, da gledamo u budućnost, izjavio je danas Nikola Špirić. Nikola Špirić, da je pravde, već bi odavno bio u u pluskvamperfektu. A on o futuru, rekao je Kontić.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...