BRAZZO SALIHAMIDŽIĆ NA MUKAMA: Nezadovoljna zvijezda Bayerna najavila odlazak, u najavi transfer vrijedan čak 50 miliona eura…

Ove zime bit će primjena u redovima njemačkog prvaka.

  • Sport

  • 26. Dec. 2021  

  • 0

Bayernova zvijezda Kingsley Coman nezadovoljan u Munchenu. Iako ga ugovor veže do jula 2023., Bavarci su ga - uz razumnu odštetu - spremni pustiti i prije isteka tog roka.

Njemački su portali već bili spremni lansirati vijest o transferu popularnog Erlinga Haalanda u redove ljutog rivala, međutim sve su prilike da od toga transfera neće biti ništa. Priča se zatim zakotrljala u drugome pravcu.

Pojavila se vijest o prelasku Leedsovog krilnog napadača Raphinhe koji ove sezone igra u životnoj formi. Navodno su čelnici minhenskog Bayerna spremni dati čak 50 miliona eura za brazilskog nogometaša. Unatoč lošem prvenstvenom startu Leedsa (nalazi se na 16. mjestu Premiershipa), 25-godišnji krilni napadač upisao je osam golova i jednu asistenciju u 16 utakmica elitnog engleskog prvenstva.

Kako se Comana sve više povezuje s odlaskom na Park prinčeva, tako i ova verzija s Raphinhom u glavnoj ulozi poprima realniju notu.

Bilo kako bilo, sportski direktor Bayerna Hasan Salihamidžić ove zime imat će pune ruke posla.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...