ČUVENI "GLUMAC" IZ AKCIJSKOG FILMA SA SEVERINOM: Hercegovački tajkun prošetao centrom Zagreba, pogledajte ko ga je zaustavio...

Zbog te snimke Severina se povukla iz javnosti na neko vrijeme.

  • Estrada

  • 26. Dec. 2021  

  • 0

U centru Zagreba se na Badnjak našao i hercegovački tajkun Milan Lučić, kojeg je uhvatio fotoreporter Pixsella. 

24sata Foto: Josip Regović/Pixsell

Lučić se pozdravljao s prolaznicima, a osmijeh s lica nije skidao. Hercegovačkog poduzetnika javnost je upoznala tokom skandala sa Severininim porno filmom koji je u javnost dospio 2004. godine. 

24sata Foto: Josip Regović/Pixsell

Zbog te snimke Severina se povukla iz javnosti na neko vrijeme. Splitska pjevačica se nedavno u intervjuu za H-Alter izvinila njegovoj supruzi i djeci.

- Želim poručiti mladim djevojkama da budu oprezne i da paze što čine. Svjesna sam da postoje tri osobe koje sam time povrijedila, i želim im se ispričati. A to su djeca i supruga mojeg partnera iz tog videa. To su jedine osobe kojima se ja trebam ispričati - rekla je.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...