DRAGAN MIOKOVIĆ DIREKTNO: "Kako funkcioneri iz RS-a svaki dan oko 17 sati bježe uz Vraca..."

"Tačno k’o da im je rahmetli Dedo s nanišanjenom rorom uz gepek", dodao je.

  • Mini market

  • 27. Dec. 2021  27. Dec. 2021

  • 1

Bivši sarajevski policajac i jedan od onih koji su dali nemjerljiv doprinos u odbrani glavnog grada i države Bosne i Herceovine, Dragan Mioković, oglasio se putem svog Twitter profila i tom je prilikom komentarisao funkcionere iz entiteta RS koji svakodnevno dolaze na posao u Sarajevo.

On je napisao kako funkcioneri iz RS-a svaki dan, oko 17 sati, 'bezobrazno' bježe preko Vraca iz Sarajeva.

"Kojom brzinom i uz kakav nepotrebni bezobrazluk ovi republičkosrpski funkcionerski eskorti bježe uz Vraca svaki dan oko 17 sati. Tačno k’o da im je rahmetli Dedo s nanišanjenom rorom uz gepek", dodao je.

Inače, Mioković je u posljednjoj rečenici aludirao na legendarnog Nusreta Šašića zvanog Dedo, koji je ostao upamćen po izumu improvizovanog minobacača.

Dedo je izumio vlastiti "minobacač", tako što je iskoristio običnu vodovodnu cijev kroz koju može proći granata i tako je nastala poznata "Dedina rora".

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...